Juhász Mattias

dr. Juhász Mattias

Ügyvezető, mobilitási szakértő

E-mail: mjuhasz@ts-c.hu

Képzettség

Műszaki menedzser (BSc)

Okleveles infrastruktúra-építőmérnök (MSc)

Építőmérnöki tudományok (PhD)

Tapasztalat

Juhász Mattias a TSC alapítója tagja és ügyvezetője. Képzettségét tekintve a városi közlekedés tervezésére és  közlekedés-gazdaságtanra specializálódott infrastruktúra-építőmérnök. Eddigi munkái során jelentős tapasztalatot szerzett a közlekedési rendszerek stratégiai szintű tervezésében, megvalósíthatósági (döntés-előkészítő) tanulmányok, költség-haszon elemzések és közlekedési modellezésen alapuló forgalmi vizsgálatok készítésében. Továbbá dolgozott több (elsősorban az Európai Unió által finanszírozott) K+F projektben és aktív tagja több hazai és nemzetközi szakmai szervezetnek.

Publikációk

dr. Juhász Tünde

Közgazdasági elemző

E-mail: tjuhasz@ts-c.hu

Képzettség

Műszaki menedzser (BSc)

Okleveles közgazdasági elemző (MA)

Regionális tudományok (PhD)

Tapasztalat

Juhász Tünde a TSC társaság alapító tagja és közgazdasági szakértője. Okleveles közgazdasági elemző, módszertan orientált érdeklődése mellett közlekedés- és sportgazdaságtan területekre specializálódott. Szakmai tapasztalata különböző közgazdasági elemzések, elsősorban költség-haszon elemzések készítésére terjed ki. Angol és francia nyelvtudása kiválóan hozzájárul az Európai Unió által finanszírozott K+F projektekben való részvételéhez is.

Publikációk

dr. Mátrai Tamás

Mobilitási szakértő

Képzettség

Építőmérnök (BSc)

Complex Transport Infrastructure Systems (MSc)

Közlekedés- és járműtudományok (PhD)

Tapasztalat

Mátrai Tamás a TSC mobilitási szakértője. Képzettségét tekintve a közlekedési rendszerek menedzsmentjével foglalkozó építőmérnök, akinek elsődleges szakterülete a közlekedésgazdaságtan és a közlekedési modellezés. Az elmúlt évek során költség-haszon elemzések, megvalósíthatósági tanulmányok és közlekedési modellezésen alapuló forgalmi vizsgálatok készítésében szerzett jelentős tapasztalatot. Emellett komoly jártassága van a K+F tevékenységek menedzselésében és pályázatírói tevékenységben. Számos, különböző területeket érintő, elsősorban Európai Uniós támogatásból megvalósuló K+F projekt köthető a nevéhez.

Publikációk

Társaságunk állandó munkatársain kívül számos független szakértővel dolgozik együtt.